Een bijzondere, spannende tijd breekt aan...

Informatie avond

Een aantal keren per jaar organiseren wij een voorlichtingsavond voor de zwangere en partner (groepsvoorlichting). Wij nodigen dan alle zwangere vrouwen en partners uit voor deze bijeenkomst. Dat zal doorgaans rond de 30ste week zijn.

Aan de hand van een presentatie nemen wij de bevalling door en de rol van de verloskundige daarbij. We adviseren wanneer je moet bellen, hoe je je kunt voorbereiden op de bevalling en wat je kunt doen om met de pijn om te gaan. Daarbij bespreken wij ook de mogelijkheden van medicamenteuze pijnbestrijding.

We praten over het kraambed, over de voeding voor je baby en er is volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Op deze avonden is afwisselend kraamzorg aanwezig van de Kraamvogel, Naviva en Monique Boer. Tevens zal de GGD informatie over de periode op het consultatiebureau toelichten.

Aanmelden

Voor ons is het prettig als je van te voren laat weten of je komt. Je kunt je aanmelden bij onze assistentes aan de balie, of telefonisch.

Op de volgende data in 2020 geven wij de informatie avond;

Helaas kunnen de voorlichtingsavonden in samenwerking met GGD en Kraamzorg niet doorgaan, door de richtlijnen van de RIVM. Wanneer dit weer kan, hoor je dit natuurlijk zsm!

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Straussplein 1

Tevens zijn er informatie avonden in de Isala  in 2020;

  • dinsdag 14 juli
  • woensdag 9 september
  • donderdag 15 oktober
  • maandag 23 november

Tijd:

  • 20.00 – 21.30 uur

Locatie bijeenkomst:

Isala
Gebouw D, Auditorium
Dr. Van Heesweg 2, Zwolle

Video’s

Door het coronavirus kunnen voorlopig de geplande bijeenkomsten helaas niet doorgaan. 

Van de belangrijkste informatie die besproken wordt tijdens de informatieavonden hebben we video’s opgenomen. Je kunt ze hieronder bekijken. Heb je vragen nav de filmpjes, dan kan je altijd op het spreekuur om uitleg vragen.

Zwanger? We ontmoeten je graag in onze praktijk!

Afspraak maken