Persoonlijke zorg op maat!

Verloskundigen

Ons team is warm, gezellig, hecht en divers! Door de frisse mix van verloskundigen in verschillende leeftijden, vullen we elkaar aan door werk ervaring, nieuwe inzichten in de verloskunde en verschillende specialiteiten. Onze basis visie om de zwangere in haar eigen kracht te laten staan en haar hierin te begeleiden, vormt een sterk verweven web in ons team. We zijn open en eerlijk naar elkaar en dat zorgt voor en goede samenwerking. Hierdoor kunnen we jou als zwangere en partner een fijne en professionele begeleiding bieden.


 

Lianne Dieleman

Ik ben Lianne Dieleman. Sinds juli 1999 afgestudeerd aan de Rotterdamse opleiding tot Verloskundige. Sinds juni 2010 ook echoscopiste.
Ik vind het een eer om je tijdens een heel bijzondere periode tijdens je/jullie leven te mogen begeleiden. Voor mij ligt er een uitdaging om een vrouw met haar partner in haar eigen kracht te zetten, zodat zij op haar eigen wijze en kracht dit mooie, maar ook heftige, proces aangaat. Mijn zorg kenmerkt zich door een persoonlijke en professionele begeleiding en geniet ik enorm van het wonder van elke zwangerschap en bevalling.
Mijn specialiteiten: persoonlijke zorg op maat; invoelend en meelevend met een vrolijke kwinkslag.

 

BIG: 29050183503


Sharnella Malanda

Mijn naam is Sharnella Malanda. In juli 2001 ben ik afgestudeerd aan de kweekschool voor vroedvrouwen te Amsterdam. Ik werk sinds juni 2002 bij de Kiem! Ik vind het een uitdaging om elke zwangere en partner te mogen ondersteunen in een bijzondere periode van hun leven en hen op een persoonlijke en professionele wijze te begeleiden. Nu na ruim 21 jaar kan ik nog steeds genieten van elke zwangerschap, bevalling en de geboorte van een uniek mensje en het geluk bij te mogen staan van de kersverse ouders. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het maken van echo’s en 13 en 20 weken echo’s, het klieven van tongriempjes en het plaatsen van spiralen. Ik begeleid ook de Centering pregnancy groepen bij de Kiem.
Mijn specialiteit in kernwoorden: luisterend oor, warmte en gezelligheid, humor en begeleiding op maat.

 

BIG: 39049238903


Lisa Farjon

Mijn naam is Lisa Farjon, vanaf september 2015 afgestudeerd als verloskundige. Bij veel verschillende praktijken heb ik mogen waarnemen en bij de Kiem helemaal mijn plek gevonden.

Om zwangeren en hun gezin te mogen begeleiden en ondersteunen tijdens een hele bijzondere periode in hun leven, vind ik het mooiste wat er is. Elke keer weer voel ik mij vereerd als ik bij een bevalling aanwezig mag zijn en de zwangere mij haar vertrouwen geeft om haar te mogen helpen. Met mijn open, rustige karakter en met een beetje humor wil ik cliënten op hun gemak laten voelen en de begeleiding geven die ze nodig hebben. Naast het ‘gewone’ verloskunde vind ik het leuk om mezelf te blijven verbreden en binnen de praktijk cliënten meer te kunnen bieden. Wat ik bijvoorbeeld binnen de praktijk extra doe is het maken van Echo’s, CTG’s, het aanbieden van draagdoek consulten, plaatsen van spiralen en het klieven van de tongriem bij een pasgeborene.

 

BIG: 89920307803


Jet Baalhuis

Mijn naam is Jet, ik ben 22 jaar en geboren en getogen in Denekamp. Ik ben in oktober 2021 afgestudeerd aan de verloskunde opleiding in Groningen en daarna ben ik met veel plezier begonnen als waarneemster bij de Kiem. Ik vind het heel bijzonder om zo’n bijzondere en kwetsbare periode in jullie leven van dichtbij mee te mogen maken en ik kijk graag samen met jou en je partner naar jullie wensen, zodat jullie ook tevreden en gelukkig kunnen terugkijken op deze periode. Daarnaast vind ik de diversiteit in het vak geweldig, geen dag en geen cliënt is hetzelfde! In mijn vrije tijd lees ik graag of wandel ik met mijn hond.
BIG: 19930267103

Inge de Jong

Mijn naam is Inge de Jong. Na mijn afstuderen ben ik in de zomer van 2017 aan de slag gegaan bij de Kiem. Ik werk hier met veel plezier en heb ik helemaal mijn plekje gevonden in Zwolle!
Door mijn moeder, die kraamverzorgster was, ben ik enthousiast geworden voor het vak Verloskunde. Dat elke werkdag, elke zwangere, gezin en bevalling anders is, maakt voor mij het vak zo uitdagend en leuk! Ik vind het belangrijk dat jullie je thuis voelen bij de Kiem. Mijn begeleiding samengevat; rust, positief, nuchter, humor, aandacht voor jouw verhaal. Daarnaast ben ik echoscopiste en begeleid ik Centering Pregnancy groepen.

 

BIG: 09922961503

 


Marit van Unen

Mijn naam is Marit van Unen. Begin 2018 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie te Groningen. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam bij De Kiem.

In mijn werk als verloskundige staat persoonlijke begeleiding en aandacht voor mij centraal. Met zowel mijn enthousiasme als rust en vertrouwen sta ik je/jullie bij tijdens deze bijzondere periode. De eerste kennismaking van ouders met hun pasgeboren kind blijft voor mij het mooiste wat er is. Iedereen is anders en geen dag is hetzelfde, dat maakt het ook zo leuk en uitdagend!

Daarnaast ben ik echoscopiste en maak ik CTG’s in de zwangerschap.

BIG: 99923823103

 


Zwanger? We ontmoeten je graag in onze praktijk!

Afspraak maken