Persoonlijk, professioneel en warm

Verloskundigen

Ons team is warm, gezellig, hecht en divers! Door de frisse mix van verloskundigen in verschillende leeftijden, vullen we elkaar aan door werkervaring, nieuwe inzichten in de verloskunde en verschillende specialiteiten. Onze basis visie om de zwangere in haar eigen kracht te laten staan en haar hierin te begeleiden, vormt een sterk verweven web in ons team. We zijn open en eerlijk naar elkaar en dat zorgt voor en goede samenwerking. Hierdoor kunnen we jou als zwangere en partner een fijne en professionele begeleiding bieden.


Lianne Dieleman

Ik ben Lianne Dieleman. Sinds juli 1999 afgestudeerd aan de Rotterdamse opleiding tot Verloskundige. Sinds juni 2010 ook echoscopiste.
Ik vind het een eer om je tijdens een heel bijzondere periode tijdens je/jullie leven te mogen begeleiden. Voor mij ligt er een uitdaging om een vrouw met haar partner in haar eigen kracht te zetten, zodat jij op je eigen wijze en in je kracht dit mooie, maar ook heftige, proces mag aangaan. Ik kan er enorm van genieten als een zwangere dat op haar eigen manier, in haar eigen kracht, doet.
Naast spreekuren en diensten begeleid ik ook de Centering Pregnancy groepen, kinderwensspreekuur, CTG’s tijdens de zwangerschap en het klieven van de tongriem bij pasgeborenen.
Sinds het voorjaar 2022 heb ik ook een coachopleiding afgerond en kan je bij mij terecht voor coachgesprekken bij onzekerheid, nare ervaringen en angst of als je behoefte hebt je verhaal even kwijt te kunnen.

Mijn zorg kenmerkt zich door een warme persoonlijke begeleiding, ik ben invoelend en meelevend met een vrolijke kwinkslag.

BIG: 29050183503


Sharnella Malanda

Ik ben Sharnella Malanda. In juli 2001 ben ik afgestudeerd aan de kweekschool voor vroedvrouwen te Amsterdam. Ik werk sinds juni 2002 bij de Kiem! Het verveelt nog steeds niet. Ik vind het een uitdaging om elke zwangere en partner te mogen ondersteunen in een bijzondere periode van hun leven en hen op een persoonlijke en professionele wijze te begeleiden. Nu na ruim 22 jaar kan ik nog steeds genieten van elke zwangerschap, bevalling en de geboorte van een uniek mensje en het geluk bij te mogen staan van de kersverse ouders. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het maken van alle soorten echo’s; van termijn- en groei echo’s, de 13 weken en 20 weken echo’s, wens echo’s en spiralen controles. Ik ben bevoegd van het plaatsen van  spiralen en adviesgesprekken met betrekking tot anticonceptie. Ik begeleid ook de Centering pregnancy groepen bij de Kiem.

In mijn vrije tijd dans ik graag, hou ik van reizen, vind ik een lekker Antilliaans gerecht koken heerlijk en breng ik mijn tijd graag door met mijn gezin, familie en mijn vrienden.

Mijn specialiteit in kernwoorden: luisterend oor, warmte en gezelligheid, humor en begeleiding op maat.

BIG: 39049238903


Marit van Unen

Mijn naam is Marit van Unen. Begin 2018 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie te Groningen. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam bij De Kiem.

In mijn werk als verloskundige staat persoonlijke begeleiding en aandacht voor mij centraal. Met zowel mijn enthousiasme als rust en vertrouwen sta ik je/jullie bij tijdens deze bijzondere periode. De eerste kennismaking van ouders met hun pasgeboren kind blijft voor mij het mooiste wat er is. Iedereen is anders en geen dag is hetzelfde, dat maakt het ook zo leuk en uitdagend!

Daarnaast ben ik echoscopiste en maak ik CTG’s in de zwangerschap.

BIG: 99923823103

 


Lisa Farjon

Mijn naam is Lisa Farjon, vanaf september 2015 afgestudeerd als verloskundige. Bij veel verschillende praktijken heb ik mogen waarnemen en bij de Kiem helemaal mijn plek gevonden.

Om zwangeren en hun gezin te mogen begeleiden en ondersteunen tijdens een hele bijzondere periode in hun leven, vind ik het mooiste wat er is. Elke keer weer voel ik mij vereerd als ik bij een bevalling aanwezig mag zijn en de zwangere mij haar vertrouwen geeft om haar te mogen helpen. Met mijn open, rustige karakter en met een beetje humor wil ik cliënten op hun gemak laten voelen en de begeleiding geven die ze nodig hebben. Naast het ‘gewone’ verloskunde vind ik het leuk om mezelf te blijven verbreden en binnen de praktijk cliënten meer te kunnen bieden. Wat ik bijvoorbeeld binnen de praktijk extra doe is het maken van Echo’s, CTG’s, het aanbieden van draagdoek consulten, plaatsen van spiralen en het klieven van de tongriem bij een pasgeborene.

BIG: 89920307803


Renée Kuiper

Ik ben Renée Kuiper en ben samen met mijn vriend van Scheveningen naar Zwolle verhuisd. Ik heb eerst de opleiding tot verpleegkundige gevolgd, maar na het zien van mijn eerste bevalling was ik om. Het proces van de barende vrouw vond ik zo fascinerend dat ik hier mijn beroep van wilde maken. Ik heb mijn opleiding in Antwerpen gevolgd en ben sinds 2019 aan het werk als verloskundige. Ik vind het belangrijk dat je bij mij jezelf kan zijn en dat je daarbij zelf de keuze maakt hoe jij wilt bevallen. Graag stimuleer ik het natuurlijke proces, waarin jouw wensen centraal staan.

Ik mag graag een praatje maken en dat liefst in combinatie met een kopje koffie. In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met mijn vriendinnen. Ook vind ik het leuk om te wielrennen of te volleyballen. Al vind ik een avondje op de bank Netflixen ook heerlijk.

Ik hoop jullie graag te ontmoeten.


Zwanger? We ontmoeten je graag in onze praktijk!

Afspraak maken