Aangenaam kennis te maken! Wij staan voor jou klaar.

Onze visie

Bij verloskundigenpraktijk De Kiem hanteren wij een fysiologische benadering van de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Dat wil zeggen dat wij deze gebeurtenissen als natuurlijk zien en dat wij in onze zorg streven naar een zo’n natuurlijk mogelijk verloop van deze gebeurtenissen.

Wij streven naar een gezonde, veilige zwangerschap, bevalling en een goede start erna. Constateren wij risico’s voor jou of je kindje dan verwijzen wij je door naar een specialist.

Wij staan open voor de wensen van jou (en je partner). Wij vinden dat elke vrouw moet kunnen bevallen op de wijze die het beste bij haar past. Daarbij houden wij rekening met jouw vermogen en letten wij scherp op de signalen die jij afgeeft. Er is veel mogelijk, mits het binnen de medische grenzen valt.

Iedereen is welkom bij verloskundigenpraktijk De Kiem, ongeacht afkomst of geloofsovertuiging. We hebben respect voor culturele verschillen.

Onze praktijk is kleinschalig; hierdoor kennen we iedereen en bouwen we een vertrouwensband op met al onze zwangeren.  Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, betrokkenheid, vertrouwen, persoonlijke aandacht en deskundigheid.

” Onze Praktijk begeleidt jou bij het ontkiemen van nieuw leven”

Zwanger? We ontmoeten je graag in onze praktijk!

Afspraak maken