Aangenaam kennis te maken! Wij staan voor jou klaar.

Onze visie

Kwaliteit
We zijn een hecht, deskundig en divers team met een breed aanbod van zorg. We vullen elkaar aan in werkervaring en verschillende specialiteiten. We zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de verloskunde door regelmatig scholingen te volgen.
We werken samen met verschillende disciplines in de regio; zo zijn we aangesloten bij de Zorggroep Zwolle en het Verloskundig Plein.

Vertrouwen
De Kiem staat bekend om haar toegankelijkheid, we zijn laagdrempelig en altijd bereikbaar. We geloven dat het geven van vertrouwen en het wegnemen van ongerustheid jullie in je kracht kunnen zetten. We bieden een luisterend oor, gaan respectvol om met jullie zorgen en nemen ons beroepsgeheim in acht.
Betrokken
In deze levensveranderende periode zijn wij betrokken bij jullie zwangerschap en hebben hierbij aandacht voor jullie gezinssamenstelling. Hierbij staan jullie centraal en passen wij onze zorg aan op jullie behoeftes.

Persoonlijke zorg
Warmte, gezelligheid en respect staan bij ons centraal. Van een persoonlijk ontvangst op de praktijk, tot visites bij jullie thuis. Wij zijn een toegankelijke praktijk, waarbij we bereid zijn nét dat stapje extra te zetten waardoor we jou kunnen ondersteunen in deze periode. Om tot gezamenlijke besluitvorming te komen, zullen wij je van de informatie voorzien die hiervoor nodig is. Onze warmte en gezelligheid zijn wij ook terug in de Centering Pregnancy groepen.

” Onze Praktijk begeleidt jou bij het ontkiemen van nieuw leven”

Zwanger? We ontmoeten je graag in onze praktijk!

Afspraak maken