Aangenaam kennis te maken! Wij staan voor jou klaar.

Kwaliteit

Verloskundigenpraktijk De Kiem staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV (beroepsorganisatie van en voor verloskundigen). Dit register stelt kwaliteitseisen waaraan wij ons conformeren. We werken volgens landelijke protocollen. Verder hebben we en goede samenwerking met de gynaecologen maatschap van de Isala klinieken.  Samen met hen zijn er lokale protocollen opgesteld, die de samenwerking helder maken.

Door middel van bijscholing, nascholing, intercollegiale toetsing, het volgen van symposia en het lezen van vakliteratuur, zorgen wij dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en dat onze kennis op niveau blijft.

Samenwerking

We zijn als praktijk aangesloten bij het toonaangevend collectief van verloskundigen “Verloskundigen Plein” genaamd. Dit collectief is opgericht door verloskundigen in en omgeving Zwolle. Alle leden werken samen voor een optimale zorgverlening aan de zwangeren, voor verbetering en versterking van de geboortezorg. Het motto van dit collectief is: “Samenwerken bevalt beter

Onze collega’s Sharnella Malanda en Lianne Dieleman zijn hierin zeer actief als lid van dit collectief!

Zwanger? We ontmoeten je graag in onze praktijk!

Afspraak maken