Extra Wens Echo’s

Bij ons op de praktijk heb je de mogelijkheid om vanaf 15-16 weken een wensecho te maken. 
Als je niet kan wachten om te weten wat het geslacht is van de baby, kunnen we hiernaar kijken! We kijken wat uitgebreider naar je baby en je krijgt een paar foto’s mee (tip : neem een USB stick mee).

Je hebt de keus om bij je controle van 15 weken een wens echo te plannen. Dit is niet standaard, maar mocht je dit fijn vinden geef dit dan aan en dan plannen we tijd hiervoor. Samen kijken we dan bij de controle nog eens naar de baby en als je het geslacht wil weten, kijken we hier samen naar.

Familie en vrienden en/of kinderen zijn van harte welkom bij de echo’s ! We hebben in onze echokamer een groot scherm zodat iedereen de beelden goed kan zien.

Omdat het een echo naar eigen wens is, betekent dat het géén medische echo is. Afwijkingen kunnen we niet altijd zien. Dat betekent dat er geen sprake is van een geneeskundige behandelingsovereenkomst.

Het is een extra echo, die buiten de normale controle valt. De kosten zijn € 40,= inclusief 21% BTW.

Let wel: Wij kunnen nooit 100% zekerheid geven over het geslacht. Aan de geslachtsbepalende echo kunnen dan ook geen rechten ontleend worden.

Heb je interesse, maak een afspraak via de assistente van de praktijk. Onze eigen verloskundige maken deze echo’s; Sharnella, Lianne, Marit en Lisa

Met verwarmde gel op je buik kan je relaxed liggen kijken naar je baby op groot scherm

Zwanger? We ontmoeten je graag in onze praktijk!

Afspraak maken